Het is niet eenvoudig te benoemen waarom ik maak wat ik maak en wat ik er mee zou willen bereiken. De antwoorden hierop verschuiven nogal. Vóór ik met iets begin ben ik vooral nieuwsgierig naar wat het zou kunnen gaan worden. Tijdens het proces ben ik vooral mogelijkheden aan het ontdekken en ben ik nieuwsgierig naar wat het gaat worden. Na afloop blijf ik verbaasd en trots kijken naar wat ook voor mij nieuw is en wil ik het graag aan anderen laten zien en ben ik benieuwd naar hun reacties. En natuurlijk hoop ik dat dan iemands leven – zo niet de hele wereldgeschiedenis – een andere loop zal gaan nemen. Maar dat lijkt nogal onwaarschijnlijk.
Je kunt wel zeggen dat er niets vast ligt. Ieder thema, ieder onderwerp blijkt zijn eigen vorm, zijn eigen oplossingen te vragen.
En ik, ik ben de persoon die zijn handschrift aan het werk meegeeft. En dat lijkt mij niet de minste bijdrage die men aan wat dan ook kan leveren!

BIOGRAFIE

1948: geboren

1965-1970: KABK: Academie Den Haag

1969-1973: Vrije academie Den Haag

Lidmaatschap Pulchri Studio, Den Haag

1996: Jacob Hartogprijs

Lidmaatschap Ars Aemula Naturae, Leiden

(mede) organisator en inrichter van div. thematentoonstellingen.

div. groeps- en solo tentoonstellingen in Breda, Nijmegen, Den Haag, Leiden, België enz. oa. in Pulchri Studio, Ars Aemula Naturae, Stedelijk Museum ‘De Lakenhal’,

Werk in privé-collecties en div. musea (Gemeentemuseum Den Haag en ‘De Lakenhal’ in Leiden).